0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

U lansua platforma e parë rajonale për e-tregti

Krahasuar me vendet nga Ballkani Perëndimor, Maqedonia e Veriut është prapa Serbisë dhe Kosovës, ndërkaq para Bosnjë e Hercegovinës dhe Malit të Zi në përqindje të popullatës e cila blen onlajn. Krahasuar me vendet fqinje, Kosova është në vend të parë në Evropë apo 77 për qind nga blerësit onlajn që blejnë veshmbathje onlajn, më pas Mali i Zi me 71 për qind, përderisa nën mesataren evropiane janë Maqedonia e Veriut me 57 për qind, BeH me 56 për qind dhe Serbia me 52 për qind. Këto janë vetëm disa  nga faktet afariste dhe informatat lidhur me zhvillimin e biznesit me e-tregti të cilat prej sot zyrtarisht janë të kapshme në platformën e parë rajonale për e-tregti "E-tregti për të gjithë" - ecommerce4all.eu.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle