0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQTekste origjinale SQ

Turqia do të promovojë trashëgiminë e kulinarisë në Javën e Kuzhinës Turke

Turqia është gati për të nisur javën e kuzhinës turke! Destinacioni kryesor turistik në botë do të prezantojë kuzhinën turke me fokus në tiparet e saj të shëndetshme, krijuese, pa mbeturina dhe të qëndrueshme të botës në një seri ngjarjesh nga 21 deri më 27 maj. Për të shfaqur trashëgiminë e kulinarisë së Turqisë për një gamë të gjerë audiencash, Java e Kuzhinës Turke do të shfaqë prezantime nga kuzhinierët kryesorë të vendit dhe menutë e krijuara posaçërisht për ngjarjen, duke i ftuar mysafirët të shijojnë të gjithë kuzhinën turke që ofrohet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle