Magazinë SQ

Turneu i Bonos pa “Ju-tu” me rastin e kujtimeve të tij

Turneu i radhës i rok këngëtarit Bono Voks do të jetë pa grupin e tij Ju-tu dhe pa album të ri si arsye, ndërsa do t'i përket prezantimit të kujtimeve të tij "Surrender 40 Songs, One Story”, i cili do të publikohet më 1 nëntor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle