0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Tupançevski: Kemi plan si t’i përmbushim vendet e gjykatësve dhe prokurorëve të cilët shkojnë në pension

 Vendimi i vetëm i cili mbetet është që të bëhet riorganizim i brendshëm në gjyqësi dhe prokurori publike, sepse në shtetin tonë ka gjykata dhe prokurori publike të cilat të mbingarkuara dhe ka gjykata dhe prokurori publike të cilat praktikisht kanë gjykatës dhe prokurorë të cilët punojnë edhe nën normë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle