0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

“Tryezë e rrumbullakët “Si deri në e-komuna në interes të qytetarëve”

Instituti për Menaxhim të Mirë dhe Perspektiva Euroatlantike (IDUEP) dhe Fondacioni "Fridrih Nauman" organizojnë tryezë të rrumbullakët onlajn në temë "Si deri në e-komuna në interes të qytetarëve?".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle