0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Tryezë e rrumbullakët “Së bashku për zgjidhje të shpejtë të dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje” (drejtpërdrejtë)

Fjalim i ministres së Punës dhe Politikës Sociale Jovanka Trençevskës në tryezën e rrumbullakët në temë “Së bashku për zgjidhje të shpejtë të dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje” organizuar nga Lidhja-Këshilli Kombëtar për barazi gjinore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle