0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Tryezë e rrumbullakët ”Reforma në mbrojtjen sociale – avancim dhe suksese, sfidat dhe hapat përpara”

Tryezë e rrumbullakët “Reforma në mbrojtjen sociale – avancim dhe suksese, sfidat dhe hapat përpara” do të mbahet sot përmes platformës Zum në organizim të EPTISA Zyra rajonale për Evropën Juglindore, të mbështetur nga BE-ja.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle