0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

Tryezë e rrumbullakët për dhunën ndaj grave dhe dhunën në familje

Dhuna në familje që të zhvillohet përmes rrugës zyrtare, për shkak të anulimeve më të shpeshta të viktimave për ngritjen e procesit kundër dhunuesit për shkak të frikës ose turpit, është një prej propozimeve që doli nga tryeza e sotme e rrumbullakët në temë "Së bashku deri në zgjidhje të shpejtë të dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle