0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQLink i drejtpërdrejtë SQMKD-AL SQShoqëri SQVideo SQ

Tryezë e rrumbullakët në temë “Siguria e këmbësorëve në komunikacion” (drejtpërdrejtë)

Fjalim i ministrit të Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski në tryezën e rrumbullakët me temë: “Siguria e këmbësorëve në komunikacion” në organizim të Fakultetit të sigurisë- Shkup dhe Këshillit republikan për siguri në komunikacionin rrugor.

Shkup, 6 prill 2022 (MIA)- Fjalim i ministrit të Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski në tryezën e rrumbullakët me temë: “Siguria e këmbësorëve në komunikacion” në organizim të Fakultetit të sigurisë- Shkup dhe Këshillit republikan për siguri në komunikacionin rrugor.

https://www.facebook.com/watch/?v=679917220007956

Butoni Kthehu në krye
Mbylle