0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Tryezë e rrumbullakët me rastin e Ditës ndërkombëtare të gjuhës së shenjave

“Pozita sociale dhe papunësia tek personat e shurdhër dhe me vështirësi në dëgjim, përfaqësimi i gjuhës së shenjave në shtetin tonë dhe procesi i standardizimit të tij”, është tema e tryezës së rrumbullakët që e organizon sot Lidhja kombëtare e të shurdhërve dhe me vështirësi në dëgjim me rastin e 23 shtatorit, Ditës ndërkombëtare të gjuhës së shenjave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle