0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Tryezë e rrumbullakët dhe prezantim i Programit për mbështetjen e konkurrencës së ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme (drejtpërdrejtë)

Tryezë e rrumbullakët për Programin për mbështetjen e konkurrencës së ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme (NVM) në Maqedoninë e Veriut, të organizuar nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle