Magazinë SQ

Tridhjet vjet nga vdekja e Fredi Merkjurit

Duke bërë hapa me gjoksin përpara, duke u rrotulluar me lëvizje karakteristike të ijeve dhe duke e shtrënguar njërën dorë në grusht... Për këngëtarin e "Kuin" (Queen), dalja në skenë me mbajtës klasik mikrofoni ishte e paimagjinueshme.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle