0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

“Trendet demografike të popullatës së re”: Dy të tretat e të rinjve duan të largohen, nevojiten politika për të zgjidhur problemet e tyre

Popullsia po plaket, ndërsa dy të tretat e të rinjve dëshirojnë të largohen nga vendi dhe nëse u jepet mundësia do ta bënin këtë, prandaj nevojitet veprim urgjent nga organet legjislative dhe ekzekutive dhe politika që do të zgjidhnin problemet e të rinjve, por edhe politika që do të zbatohen në vazhdimësi, ishin këto një pjesë e konkluzioneve të debatit publik “Trendet demografike të popullsisë së re” të mbajtur sot në Kuvend. Organizatorë të debatit janë Klubi për Çështje të Rinisë dhe Politika të Kuvendit, në bashkëpunim me organizatat e shoqërisë civile Reaktor – Studim në Aksion dhe Forumin Arsimor Rinor, me mbështetjen e Fondacionit për Demokraci Uestminster.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle