0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Trençevska: Vetëm përmes informimit të qytetarëve mund ta kthejmë besimin në sistem

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska, sot kryesoi me Këshillin për ndjekjen e gjendjes në sistemin pensional, ku morën pjesë përfaqësues të Ministrisë së Financave, MAPAS-it dhe shoqatat e pensionistëve.  Në mbledhjen e këshillit u bisedua për reformat tatimore dhe përfitimet nga shtylla e dytë dhe e tretë pensional. Gjithashtu u prezantua edhe Analiza e gjendjeve aktuale në sigurimin kapital financiar pensional të përgatitur dhe prezantuar nga MAPAS-i.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle