0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQSektori civil SQShoqëri SQ

Trençevska: Shërbimet sociale të qasshme në vendbanimin e qytetarëve

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale filloi proces të reformimit të mbrojtjes sociale, me qëllim të realizimit të proceseve të deinstitucionalizimit, decentralizim dhe plularizëm në dhënien e shërbimeve sociale, kumtoi ministrja Jovanka Trençevska në punëtorinë "Zhvillimi i shërbimeve sociale në nivel rajonal" të organizuar nga Rajoni planor i Shkupit dhe Programi për zhvillimin e KB-së.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle