0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Trençevska: Së bashku vazhdojmë të ofrojmë kushte të denja për personat e moshuar, shtëpitë e të moshuarve të jenë të këndshme për të jetuar

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jovanka Trençevska sot u takua me Shoqatën për Mbrojtje Sociale të të të Moshuarve "Kujdesem", ku është biseduar për ndryshimet dhe plotësimet e Rregullores për normativat dhe standardet për hapësirë, pajisje, kuadër profesional dhe mjete të nevojshme për themelimin dhe fillimin me punë të institucionit për mbrojtje sociale të të moshuarve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle