0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Trençevska: Së bashku me sektorin civil i promovojmë të drejtat e grupeve të margjinalizuara

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jovanka Trençevska sot nënshkruajti memorandum bashkëpunimi  me Asociacionin për edukim shëndetësor dhe hulumtim HERA në pjesën  e zbatimit të aktiviteteve të cilat janë nga interesi i ndërsjellë në avancimin e punësimit të romeve si grupe të margjinalizuara të qytetareve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle