0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Trençevska: Rritja e qasjes deri tek shërbimet cilësore do të thotë kujdes më i madh për personat me autizëm

Me përkushtim punojmë në plotësimin e të drejtave të njeriut, veçanërisht të grupeve të cenueshme, në rritjen e qasjes deri tek shërbimet kualitative, politikat që japin rëndësi më të madhe dhe mundësi për personat me pengesa. Bashkëpunimi me sektorin qytetar, është i rëndësishëm për ne, për atë se gjithmonë dalim në ballafaqim të zgjidhjes së sfidave të tyre, tha ministrja për Punë dhe Politikë Sociale Jovanka Trençevska në takimin me Shoqatën e qytetarëve për trajtim të personave me autizëm, ADHD dhe sindroma e aspergerit "Bota ime".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle