0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Trençevska: Prioritete kryesore respektimi i të drejtave të fëmijëve dhe investimi në sistemin e mbrojtjes së fëmijëve dhe zhvillimin e hershëm të fëmijëve

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska sot ka pasur fjalim në punëtorinë për forcimin e kapaciteteve të institucioneve relevante për vënien e instrumentit sipas masës së ndjekjes së zbatimit të të drejtave të fëmijëve në kuadër të projektit IPA “BE për sundimin e së drejtës”, informojnë nga MPPS.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle