0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Trençevska: Ne krijojmë politika dhe masa që mundësojnë fuqizimin ekonomik të grave në zonat rurale

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jovanka Trençevska sot në fshatin dibran  Kosovrasti i Poshtëm mori pjesë në takimin për rrjetëzimin dhe ndërtimin e aleancave "Mundësi për aktivizim ekonomik dhe punësim të grave nga Mavrova, Rostusha, Dibra dhe Qendra Zhupë" të organizuar nga Shoqata për promovimin e barazisë gjinore Akcija Zdruzhenska-Shkup, Shoqata Radika De-Dibër dhe Instituti për Shkenca Sociale dhe Humane Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle