0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

Trençevska në FEFSH: Investimi në kapitalin njerëzor është investim në shtet

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska sot foli në panel diskutimin "kapitali njerëzor në shekullin njëzet e një" në suaza të "Forumit ekonomik dhe financiar të Shkupit". Ministrja foli për rëndësinë e edukimit parashkollor dhe përforcimin e kapaciteteve të të punësuarve në kopshte. Si dhe krijimin e politikave dhe masave për zgjidhje të sfidave me papunësinë dhe punësimet e të rinjve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle