0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Trençevska: MPPS ndërmerr aktivitete në rritjen e numrit dhe cilësisë së familjeve nën kujdes

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS), përmes zgjidhjeve ligjore, strategjive, programeve dhe aktiviteteve punon në krijimin e kushteve që çdo fëmijë të rritet dhe të zhvillohet në mjedis më pranë familjes.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle