0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Trençevska: Mbështetja e ekspertëve të ONP-së dhe pjesëmarrja në hartimin e Ligjit të ri të marrëdheniet e punës është me rëndësi të madhe

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jovanka Trençevska u takua me koordinatorin Ndërkombëtar të Organizatës Ndërkombëtare të Punës (ONP) Emill Kërstanovski, për të diskutuar për prioritetet e qeverisë lidhur me mbrojtjen dhe respektimin e të drejtave të punëtorëve dhe janë pjesë e Programit të punës së Qeverisë si dhe rëndësinë e dialogut social në shoqëri.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle