0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Trençevska: Jemi duke zbatuar një projekt për punësimin e personave me aftësi të kufizuara – në vend që të përdorin ndihma sociale, për të siguruar jetesën e tyre

Në raportin e Komisionit Evropian për vitin 2021 në kapitullin 19 theksohet se shteti duhet t'i kushtojë vëmendje të veçantë zbatimit efektiv të masave aktive për përfshirjen e personave me aftësi të kufizuara në tregun e punës, duke siguruar kontroll adekuat dhe vlerësimin e masave, tha koordinatorja nacionale e NKEU-MK, Mileva Gjurovska në fjalimin hyrës të seancës së sotme “Sfidat në përfshirjen e personave me aftësi të kufizuara në tregun e punës: praktikat evropiane dhe mundësitë kombëtare”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle