0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Trençevska: Është koha që të rinjve t’u kushtohet shumë më tepër vëmendje, që të mos largohen nga vendi

Shifrat tregojnë se në vitin 2021 shkalla e suksesit të "Garancisë për të rinjtë" është 41 për qind, ndërsa vetëm deri në korrik të këtij viti shkalla e suksesit të të rinjve që kanë hyrë në program dhe kanë dalë nga programi me punësim është 42 për qind, që do të thotë se deri në fund të vitit 2022, ajo përqindje do të jetë shumë më e lartë, deklaroi ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jovanka Trençevska në Konferencën e sotme me titull “Youth Guarantee: Making it Happen”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle