0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Trençevska: Donacionet si ky i sotmi i “Filip Moris” duhet të jenë nxitje për ndërtimin e një shoqërie më humane për të gjithë

Dhurimi i veshjeve dhe pajisjeve për shkollë nga kompania "Filip Moris - Fabrika e duhanit Prilep", e dedikuar për fëmijët nga shtëpitë e vogla grupore në Institucionin Publik për përkujdesjen e fëmijëve me probleme edukative-sociale dhe sjellje të çrregulluar 25 maj" - Shkup, u nda sot në një nga shtëpitë e grupit, si mbështetje për fillimin e vitit të ri shkollor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle