0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQ

Trençevska: Avancimi i pozicionit të gruas bujke përmes realizimit të së drejtës së kompensimit për mëmësi dhe pushim mjekësor

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska mori pjesë në takimin e grupit punues të përbërë nga përfaqësues të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Agjencisë për financim dhe buxhet për bujqësi dhe zhvillim rural, Ministrisë së Shëndetësisë, FSSHM, DAP, SPIM dhe Fakultetit Juridik - Shkup, në organizim të Federatës nacionale të fermerëve, e cila e ka nxitur procesin e zgjidhjes së mekanizmit juridik për realizimin e të drejtës së kompensimit për mëmësi dhe pushim mjekësor të grave bujke të regjistruara.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle