0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShkup SQ

Transportuesit privatë nesër me 30 autobusë do ta bllokojnë udhëkryqin tek “Mavrovasja”

Transportuesit privatë të përfshirë në transportin publik të linjës nesër do të protestojnë me bllokim të plotë në të gjitha drejtimet në udhëkryqin tek "Mavrovasja", gjegjësisht bulevardi “Goce Dellçev” dhe bulevardin “Kërste Petkov Misirkov”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle