0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Trajnime të përfaqësuesve të ministrive dhe institucioneve publike në suaza të riorganizimit të administratës

- Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës sot organizoi trajnim me përfaqësuesit e ministrive dhe institucioneve publike  në suaza të aktiviteteve për riorganizim të administratës shtetërore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle