0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQTekste origjinale SQ

Tomshiq: Çdo fëmijë për ne është i rëndësishëm, me qasje sistematike sigurojmë arsim cilësor dhe gjithëpërfshirës

Qeveria dhe Ministria e Arsimit dhe e Shkencës gjatë viteve të  kaluara kanë bërë hap të rëndësishëm drejt arsimit gjithëpërfshirës. Punësuam 500 asistentë arsimorë që të marrin rrogë nga Buxheti i MASH. Gjithashtu shkollat ​​fillore speciale  i shëndrruam në qendra burimore. Ato gradualisht shëndrrohen në mbështetje të fortë për shkollat ​​fillore, ku me mësim të rregullt mësojnë fëmijët me pengesa.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle