Automobilizëm SQMagazinë SQ

“Tojota” e redukton prodhimtarinë për muajin qershor

“Tojota” e zvogëloi numrin e prodhimtarisë së planifikuar në nivel botëror në korrik për 50.000 automjete, pasi mungesat e gjysmëpërçuesve dhe ndërprerjet në furnizimin e pjesëve vazhdojnë të kufizojnë prodhimtarinë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle