0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Thirrje për dhjetë bursa për vitin 2021/2022 në Universitetin politeknik në Itali

Sekretariati i përhershëm i Iniciativës Adriatik-Jon ka shpallur Thirrje për ndarjen e dhjetë bursave dyvjeçare, të financuara nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe bashkëpunimi ndërkombëtar i Italisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle