0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Thirrje e Zyrës rajonale për bashkëpunim rinor për shkëmbim të nxënësve nga shkollat e mesme në Ballkanin Perëndimor

Zyra rajonale për bashkëpunim rinor (RYCO) për shkëmbim të nxënësve nga shkollat e mesme në Ballkanin Perëndimor shpalli thirrje për projektin "Supershkolla" (Superschools), qëllimi i së cilës është ta mbështesë procesin e pajtimit dhe ndërtimit të paqes si dhe dialogun interkulturor dhe mësimin ndërmjet nxënësve dhe bashkësive të tyre.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle