0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Thirrje e hapur për përzgjedhjen e ekspertëve të huaj për të kryer vlerësim të jashtëm të institucioneve të arsimit të lartë dhe programeve studimore në RMV

Sipas nenit 51 paragrafi 2 të Ligjit për arsimin e lartë (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr. 82/18) dhe neneve 8, 9, 10, 11, 16, 17 dhe 18 të Rregullores për standarde dhe procedura për vlerësim të jashtëm dhe vetëvlerësim (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë së Veriut” nr. 153/22), thirrje për përzgjedhjen e ekspertëve të huaj për kryerjen e vlerësimit të jashtëm të institucioneve të arsimit të lartë dhe programeve studimore në Republikën e Maqedonia së Veriut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle