Sektori civil SQ

Thirrja e hapur e READ për ndarjen e subgranteve për organizatat e organizatave qytetare

Thirrje e hapur për ndarjen e subgranteve për organizatat e shoqërisë civile nga Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Kosova, Serbia dhe Turqia, në kuadër të projektit rajonal "Rrjeti rajonal për diversitet kulturor - READ" i mbështetur nga Bashkimi Evropian. Thirrja do të jetë e hapur deri më 15 janar të vitit 2022.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle