Magazinë SQ

“The Ekonomist”: Kopenhaga është qyteti më i sigurt në botë

Kopenhaga është qyteti më i sigurt në botë, sipas indeksit të publikuar nga londinezja "The Ekonomist", i cili rendit 60 destinacione ndërkombëtare bazuar në sigurinë digjitale, shëndetësore, infrastrukturore dhe personale, si si dhe mbrojtjen e mjedisit jetësor, që është një kategori e re e vendosur për këtë vit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle