0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQKorrespondentë MaqedoniMakedonija.Slajder SQ

Tetovarët prej sot mund të udhëtojnë me autobus urban

Transporti publik në Tetovë filloi të zhvillohet sot me udhëtim promovues të të njërës prej linjave. Përfaqësues të Këshillit Komunal dhe nga ndërmarrjet publike, si dhe ekipe të gazetarëve, me autobus të "Tetova transport" kaluan aksin nga stacioni i autobusit, përmes bulevardeve "Vidoe Smilevski-Bato dhe "Marshall Tito" dhe "Ilindenska" deri te Universiteti i Evropës Juglindore dhe mbrapa.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle