Korrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Tetovarët në vitin 2021 kanë dhuruar 2.477 njësi gjak

Në vitin 2021 në rajonin e Tetovës dhe pesë komunat rurale janë mbledhur gjithsej 2.477 njësi gjaku, njofton organizata komunale Kryqi i Kuq - Tetovë. Të gjitha aksionet e dhurimit të gjakut janë realizuar në bashkëpunim me ekipet e ekspertëve nga Qendra për mjekësi transfuzive në Tetovë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle