0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQPolitikë SQSektori civil SQShoqëri SQ

Tetë komuna do të jenë pjesë e projektit “Mbrojtje nga korrupsioni”

Qendra për komunikim civil (QKC) në tre vitet e ardhshme do ta realizojë projektin "Mbrojtja nga korrupsioni" në tetë komuna në secilin rajon të vendit. Kryetari i QKC-së, German Filkov, theksoi se ky projekt do të përfshijë jo vetëm komunat si institucione, por edhe institucionet që janë në kompetencë të tyre. Sipas tij, qëllimi i projektit është zvogëlimi i korrupsionit dhe keqpërdorimit të mjeteve publike në nivel të vetëqeverisjes lokale duke rritur transparencën, llogaridhënien dhe integritetin e komunave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle