0_Magazinë.Portal SQMagazinë SQSkena SQ

Testamenti i princit Filip do të mbetet i fshehtë së paku 90 vite

Dëshira e fundit e dukës së Edinburgut, princit Filip, do të mbetet i fshehtë së paku për 90 vite, me qëllim që “të mbrohet dinjiteti dhe pozita” e mbretëreshës, vendosën autoritetet gjyqësore britanike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle