0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Tërheqje parandaluese të serive të caktuara të prodhimeve të Fereros nga tregu në shtet si masë kujdesi

Atlantik Trade Shkup SHPK si distributor i asortimentit të kompanisë Ferero në vend, me kërkesë të prodhuesit Ferero, filloi me tërheqjen parandaluese të disa serive të prodhimeve Kinder sgoko bons (46 gr dhe 125gr)  dhe Kinder surprise nmaksi (100gr) nga brendi Kinder.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle