0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Temperatura në fazën portokalli, të respektohen rekomandimet për mbrojtje të shëndetit

-Gjashtë rajonet-rrethina e Shkupit (në veri të Vardarit), rajoni i Osogovës-Maleshevës, jugu i Vardarit, Pellagonia dhe Ohër-Prespë prej sot janë kapluar nga temperatura të larta në fazën portokalli. Situata me valën e të nxehtit, siç njoftoi Ministria e Shëndetësisë, vlen në gjithë territorin e shtetit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle