0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Temperatura minus sot në mëngjes në pjesën më të madhe të vendit

Temperaturat nën zero janë matur sot në mëngjes në pjesën më të madhe të vendit. Më ftohtë është në Berovë me temperaturë -8 Berovë, -7 në Kodrën e Diellit, -6 Kriva Pallankë, -4 Hanet e Mavrovës, Krushevë, Kumanovë, -3 Shkup-Petrovec, Manastir, Shtip, Strumicë, -2 Shkup-Zajçev. Rid, Tetovë, Pretor, Prilep, Demir Kapi, Vinicë, Gjevgjeli, -1 Ohër, Dibër dhe 0 gradë në Dojran.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle