0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQShoqëri SQ

Telekomi i Maqedonisë i ka rritur të ardhurat nga shitja për 5,7 për qind

Të ardhurat nga shitja e Telekomit të Maqedonisë janë rritur për 5,7 për qind në nëntë muajt e parë të vitit në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit paraprak dhe arrin 8.378 milionë denarë. Përfitimi operativ para interesit, tatimit dhe amortizimit (EBITDA) është rritur për 8,6 për qind, në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit paraprak, kumtoi sot kompania e telekomunikimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle