0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Telekomi i Maqedonisë feston 100.000 Magenta 1 familje

Magenta 1 për herë të parë ka hyrë në treg para gjashtë viteve, si një pako që i bashkon të gjitha shërbimet e Telekomit, në një vend, për të gjithë familjen dhe për të gjitha nevojat e biznesit.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle