0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Tek unë jeni duke parë aleat me të cilin do t’i kalojmë të gjitha sfidat, u tha ministrja Petrovska pjesëtarëve të Armatës dhe Ministrisë së Mbrojtes, Shekerinska krenare për sukseset e arritura historike

Të nderuar pjesëtarë të Armatës dhe Ministrisë së Mbrojtjes, tek unë e shihni aleatin me të cilin do t'i kalojmë të gjitha sfidat. Të gjithë së bashku, mbi të gjitha duke respektuar njëri-tjetrin, jemi pjesë e një ekipi të përbashkët, një ekipi i quajtur Republika e Maqedonisë së Veriut. Sot po e ndërmarrë postin e ministrit të Mbrojtjes në rrethana shumë të ndryshme socio-politike nga ato që ishin në vitin 2017. Sot atdheu ynë është vend anëtar i NATO-s dhe kjo nuk ndodhi vetvetiu. U desh shumë punë, përkushtim dhe sakrifica politike për ta bërë realitet të gjithë këtë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle