0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Të punësuarit në Drejtorinë për librat amë protestuan para Ministrisë së Financave

Anëtarët e Sindikatës së pavarur të Drejtorisë për udhëheqjen e librave amë, sot protestuan para Ministrisë së Financave me kërkesë për të realizuar takim me përfaqësues të Ministrisë. Marjan Ristevski, nga Konfederata e organizatave sindikale (KOSM) tha se presin t'u thuhet çka po ndodh me këtë kategori të të punësuarve, gjegjësisht nëse ka para për realizimin e kërkesave të tyre  në pajtim me marrëveshjen kolektive për të cilin u pajtuan me Ministrinë e Drejtësisë dhe për rritje lineare të pagave për 30 për qind.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle