Evropë SQEvropë.Portal SQ

Të paktën gjashtë vende në Evropë po hetojnë krime lufte të Rusisë në Ukrainë

Të paktën gjashtë vende në Evropë po hetojnë krime lufte të Rusisë në Ukrainë. Krahas Estonisë, Lituanisë dhe Gjermanisë atë e bëjnë edhe Polonia, Sllovakia dhe Suedia, njofton prokurorja kryesore publike, Irina Venediktova.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle