0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQSektori civil SQShoqëri SQ

Të gjithë shoferët dhe punëtorët në NQP ndaluan prapa kërkesës për paga

Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë vlerëson se kryetarja e Qytetit të Shkupit dhe u.d. drejtori i Ndërmarrjes së qarkullimit publik janë fajtorë që më shumë se 1000 familje të punëtorëve të NQP-së kanë mbetur pa paga dhe që për herë të parë qytetarët e Shkupit kanë mbetur pa transport publik urban.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle