0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQW_Media SQ

Të forcohet pavarësia dhe kapaciteti i rregullatorëve për media dhe për komunikme elektronike, rekomandon KE

Të finalizohet dhe miratohet strategjia afatgjate për teknologji informatike dhe të komunikimit (TIK), të forcohet pavarësia dhe kapaciteti i trupit mediatik rregullator, si dhe i rregullatorit për komunikime elektronike, të vazhdohet me aktivitetet për vendosjen e Numrit evropian të ndihmës së parë – 112 dhe të ndahen financat e nevojshme që të sigurohet funksionaliteti i tij, janë rekomandimet kyçe në Raportin e Komisionit Evropian për avancimin e shtetit në fushën e shoqërisë informatike dhe të mediave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle